Store Manager BALR. Store - Bataviastad

Job description

Adem je lifestyle en fashion en weet je als geen ander hoe je klanten adviseert en jouw team inspireert? Dan heeft BALR. een toffe uitdaging voor jou. Voor onze outlet store in Bataviastad zijn we per direct op zoek naar een Store Manager.

Wat ga je doen?

Als Store Manager bij BALR. ben je eindverantwoordelijk voor onze store in Bataviastad en de schakel tussen de store en het hoofdkantoor. Met jouw team van enthousiaste Sales Advisors, Weekendkrachten en een Assistant Store Manager is het doel om klanten de ultieme BALR. experience te geven. Je zorgt ervoor dat de uitstraling van de store perfect past bij de premium look van ons merk. Daarnaast speel je een sleutelrol in het sturen op en behalen van KPI’s en kom je met innovatieve ideeën om de customer journey verder te optimaliseren. Je ziet het behalen van targets als een uitdaging en draagt je enthousiasme over op de rest van het team. Het is belangrijk dat jouw team de juiste instructies krijgt en deze opvolgt om de kwaliteit van BALR. te waarborgen. Tot slot houd jij je bezig met de personeelsplanning, werving en selectie van nieuwe collega’s en visual merchandising.

Requirements

Wie ben jij?

BALR. is op zoek naar een inspirerende manager én teamspeler. Iemand die zich thuis voelt in de dynamiek van fashion, lifestyle en retail. Bij ons krijg je veel vrijheid en het is belangrijk dat je niet bang bent om jouw ondernemerschap te laten zien.


 • Opleiding - je bent minimaal in bezit van een afgeronde MBO opleiding, met HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring - je hebt tenminste 3 jaar ervaring als Store Manager in de fashion
 • Klantgericht - je bent namelijk het aanspreekpunt voor onze klanten
 • Inspirerend - je weet als geen ander hoe je jouw team en collega's op het hoofdkantoor inspireert
 • Flexibel - de store is 7 dagen per week open en je bent bereid om in het weekend en ’s avonds te werken
 • Enthousiast - je weet klanten te binden en zorgt voor een goede sfeer in het team
 • Communicatief vaardig - met jouw sociale skills weet je klanten in het Nederlands en Engels te adviseren
 • Fashion minded - met jouw uitstraling pas je perfect bij BALR.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Goed salaris en aantrekkelijke voorwaarden, zoals pensioenopbouw;
 • Een toffe baan bij een snelgroeiend internationaal lifestyle merk;
 • 40% korting op het BALR. assortiment;
 • Een goede sfeer waar hard werken en fun samengaan;
 • Leuk, jong en gemotiveerd team.


About BALR.

BALR. is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal lifestyle-merk dat bekend staat om onze hoogwaardige mode, reisproducten en accessoires voor mannen, vrouwen én kinderen. Geïnspireerd, gefocust en in-sync met ons jonge en ambitieuze publiek, brengen we de luxe levensstijl van de allerbeste atleten binnen handbereik van iedereen die hard werkt om zijn droom te verwezenlijken.


In 2016 openden we onze eerste premium BALR. store in de Kalverstraat in Amsterdam. Ruim drie jaar later zijn dit er acht, zowel in Nederland als in Duitsland en België. In de stores geven we elke klant de BALR. experience en zorgen we voor tevreden en terugkerende klanten. In elke store vertellen Store Managers, Assistant Store Managers en Sales Advisors het verhaal van BALR.

Word jij een echte BALR. en kom je ons team versterken? Reageer snel!